Our team

Miša Stojanović

Osnivač i KOnsultant

Diplomirani komunikolog, specijalizovao se na International Business School pri Hanze University of Applied Sciences u Groningenu, Holandija.

Više od 10 godina iskustva u radu USAID-ovih projekata u oblasti održivog razvoja. Vodio je Fond za inovacije i Fond za specijalne inicijative Instituta za održive zajednice za projekte namenjene korišćenju interneta, socijalnih mreža i novih tehnologija u svrhu javnih medijskih kampanja. 

Angažovan je kao ekspert za organizaciju događaja Evropske Unije u Srbiji. Kao konsultant radi na USAID-ovom Projektu za konkurentnu privredu .

Iva Danilović

Koordinator

Na Fakultetu političkih nauka diplomirala je novinastvo a zatim je i završila Master 2 u oblasti menadžmenta projekata na Univerzitetu Lumier Lyon 2, Francuska i MA Univerziteta umetnosti u Beogradu.

Radila je na istraživačkim projektima Univerziteta Jork, Kanada, Švedske agencije za međunarodni razvoj i Nemačkog Maršal fonda. Kao koordinatorka vodila projekte pod pokroviteljstvom Evropske komisije i USAID-a.

Redovno piše i objavljuje tekstove u oblasti digitalizacije i menadžmenta, i angažovana je u Međunarodnom klubu žena u Beogradu.

Vladimir Šuvaković

business analyst

Karijeru počeo u Kaliforniji u oblasti finansija. U Beogradu radi je na projektima lokalnog razvoja (ISC, Cardno), i u koorporativnom sektoru gde je trenutno zaposlen. 

U SAD-u (Univesity of California, San Diego) završio B.S.c. na studijskom programu menadžmenta, a zatim i MBA (San Diego State University, Masters in Business Administration). Godinu dana je proveo na Univerzitetu Ekseter u Engleskoj na katedri za ekonomiju.

Miroslav Knežević

Predavač i dizajner

Predavač i dizajner. Diplomirao je na ITS-u na smeru Računarska multimedija, gde trenutno radi kao predavač i stručni saradnik. Na ITA je stekao zvanje Certified Computer System Administrator.

Radno iskustvo je stekao kao produkt dizajner, i kao  freelancer na aktivnostima za unapređenje poslovanja kroz marketing i brending uz pomoć digitalnih tehnologija. Aktivan na polju 3D vizuelizacija, proširene stvarnosti (augmented reality, Unity Engine), fotografije, grafičkog i web dizajna na WordPress platformi.

Autor je projekta „Istorijske 3D rekonstrukcije Rimskog bunara“, koju je radio za JP “Beogradska tvrđava” pri čemu je izradio i 3D aplikaciju baziranu na igračkom motoru „Unreal Engine 4ʺ.

Kao autor izlagao radove na manifestaciji “Noć Muzeja” i u “Galeriji 73”.

Nemanja Stanišić

IT menadžer

IT menadžer – Bavi se transformacijom preduzeća kao specijalista za Software Asset Management (SAM). Školovao se u oblasti informacionih tehnologija – Sertifikovani Majkrosoftov inženjer i administrator (MCSE, MCSA, MCSP) informacionih sistema.

Osnovne studije projektnog menadžmenta proveo je na FPM-u Beogradu. Radio je kao Software Consultant za Narodnu skupštinu Republike Srbije, i kao IT menadžer Sava Centra. Ima više od 15 godina neposrednog iskustva u IT-u.

Vodio i učestvovao u velikim projektima: Local Area Network for EBRD, AVAYA Media Server implementation, ISO 9001 certification, AVAYA IP telephony implementation, Digital ticket service “Dionisys”, Virtual private Cloud “E-CLOUD”, Virtual call center “VCC”, Microsoft Sinergija.

Robert Garnett

Editorial Director and Development Consultant

Editorial Director and Development Consultant. Studied at Cambridge University in the UK. He began his career in the publishing sector, working for a variety companies including Oxford University Press, before shifting focus to international development.

He has over 20 years’ experience managing programmes in Eurasia and Africa, with a particular interest in the Balkans, and has worked for organizations such as Oxfam, Save the Children, EastWest Institute, and Institute for Sustainable Communities.